patricia bosveld

Patricia Bosveld: grafisch ontwerper.

Ze heeft een scherp gevoel voor verhoudingen, houdt van heldere beelden en met haar durf verrast ze de opdrachtgever. Haar kracht is het visualiseren van jouw verhaal in een sterk concept. Met haar gevoel voor humor denkt ze buiten de kaders. Tegelijkertijd kruipt ze in de huid van de opdrachtgever en werkt zij resultaatgericht. Zij houdt zich niet aan het recept maar mengt de ingrediënten op gevoel, met een origineel en functioneel gerecht als resultaat.

Na haar opleiding grafisch ontwerpen aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (ArtEZ) werkt ze nu zo’n 20 jaar met veel plezier aan mooie projecten. Als ontwerper/art director werkte ze onder meer voor de NCRV, CIRIS en DutchView. Daar ontwikkelde ze de netstyling voor Nederland 2 Publieke Omroep, de vormgeving voor het programma Zembla (VARA), het jeugdblok ’Alles kits’ (AKN) en meer.

ilse dekkersIlse Dekkers: communicatieadviseur

Ilse gaat graag de dialoog aan en verwoord de kern van wat haar gesprekspartner te vertellen heeft. Ze leeft zich in en zet woorden, gevoelens en ideeen om in heldere taal. Deze vaardigheden combineert zij met een creatieve inzet van social media en vormgeven. Het vertalen van ideeën in een creatief concept en dit vervolgens uitwerken tot samenhangende producten is haar kracht. Dit doet ze door de juiste vragen te stellen, informatie snel te ordenen en te verwoorden. Tegelijkertijd weet ze draagvlak te creëren voor de inzet van de ontwerpen.

Haar jarenlange ervaring als coach in veranderingsprocessen komt daarbij uitstekend van pas. Ze beweegt zich makkelijk in verschillende organisaties en sluit aan bij wat er al is. Zij is oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en wat je te vertellen hebt. Het is voor haar pas klaar als een project echt staat en af is. In haar werk volgt zij haar intuïtie en zij zal je verrassen met haar frisse kijk op jouw bedrijf/verhaal.

Het is onze passie jouw verhaal te visualiseren. Van concept tot ontwerp, we gaan door tot we beed hebben. Het beeld spreekt voor zich!

Copyright © 2016 ineenkeerbeed